6972225636 Κατούνη 17, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη tolistzouk@yahoo.gr

 

 

EXANDAS
Διεκπεραιώσεις Ναυτικών Εγγράφων, Θεσσαλονίκη

Καλώς ήρθατε στην EXADAS! Είμαστε εδώ για να αναλάβουμε την επεξεργασία και τη διεκπεραίωση όλων των ναυτικών εγγράφων σας, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη σας.

Επαγγελματισμός, αξιοπιστία και αφοσίωση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά μας, καθώς διασφαλίζουμε ότι η διαδικασία εκπλήρωσης των ναυτικών σας απαιτήσεων είναι ομαλή και αποτελεσματική. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

ΝΗΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ

ΝΗΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις εξελίξεις διεκπαιρεώσεων ναυτικών εγγράφων και νηολογήσεων σκαφών και πλοίων. Αναλαμβάνουμε τόσο τη νηολόγηση νεότευκτων σκαφών όσο και την ανανέωση νηολογήσεων για μεταχειρισμένα σκάφη που προέρχονται από ξένη σημαία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΙΩΝ

ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΙΩΝ

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη διεκπαιρέωση μεταβιβάσεων σκαφών και πλοίων. Αναλαμβάνουμε την επεξεργασία όλων των σχετικών διαδικασιών και εγγράφων που απαιτούνται για τη νόμιμη μεταβίβαση ιδιοκτησίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΙΩΝ

ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΙΩΝ

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαγραφών σκαφών και πλοίων. Αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών και εγγράφων για την ομαλή και νόμιμη διαγραφή ενός σκάφους ή πλοίου από το ναυτιλιακό μητρώο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Eπικοινωνήστε μαζί μας

Eπικοινωνήστε μαζί μας

για να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες και να σας υποστηρίξουμε στις ναυτιλιακές σας ανάγκες. Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ